• bbb
  • bbb
  • bbb
  • bbb
  • bbb
  • bbb
Menjar Sa

Una deliciosa selecció per a cada estació:

 PRIMAVERA

Entre els ingredients que apareixen durant l'eclosió primaveral es troben algunes de les hortalisses més dolces i cruixents. Sotmeti-les a una lleugera i senzilla cocció perquè conservin el seu millor punt.

 


 ESTIU

Es tracta de l'estació de la maduresa i l'abundància; és l'època de les fresques i ràpides amanides, així com dels plats deliciosos i d'escassa preparació per gaudir al màxim dels llargs i càlids dies.

 

 

 TARDOR

Les hortalisses es desenvolupen a poc a poc; no obstant això, la terra encara produeix abundants tresors culinaris. Les versàtils hortalisses tardorenques fan la seva aparició en sustanciosos i suculents plats.

Las hortalizas se desarrollan poco a poco; no obstante, la tierra todavía produce abundantes tesoros culinarios. Las versátiles hortalizas otoñales hacen su aparición en sustanciosos y suculentos platos.

 


 HIVERN

Els plats cuinats a foc lent aporten el millor dels tubercles hivernals, de les cols i d'altres verdures de fulla. Alimenten tant el cos com l'ànima, al mateix temps que il•luminen els dies més foscos de l'any.